1 min read

Varför ska redovisningskonsulter välja Ekonomibolaget som arbetsplats?

Varför ska redovisningskonsulter välja Ekonomibolaget som arbetsplats?

Ekonomibolaget är en prisbelönt redovisnings- och skatterådgivningsbyrå vid Karlaplan i Stockholm som skräddarsyr kompletta lösningar för våra kunder i allt från ekonomistyrning, CFO-tjänster, löneoutsourcing och HR-tjänster.

På Ekonomibolaget värdesätter vi relationen till våra kunder högt – när våra kunder växer, då växer också vi. Med våra auktoriserade konsulter som brinner för affärsutveckling, rådgivning och redovisning är vi en perfekt samarbetspartner för våra kunder.

Våra medarbetare ingår i team där arbetet sker både självständigt och i samarbete med kollegor. Vi tänker hållbart i allt vi gör och arbetar utifrån struktur och rutiner som resulterar i en stabil verksamhet för oss och våra kunder. Tillsammans med vårt systerföretag Lön & HR Bolaget är vi en auktoriserad byrå hos SRF. För dig med ambitioner är utvecklingsmöjligheterna stora då nya roller tillsätts vartefter bolaget växer. Hos oss har alla medarbetare en individuell utvecklingsplan och en egen utbildningsbudget.

Vi sitter i ett underbart Townhouse tillsammans med vårt systerbolag Lön & HR Bolaget på Tysta Gatan vid Karlaplan.

Några av fördelarna med att vara anställd hos Ekonomibolaget:

  • Vi investerar mycket tid och pengar i varje medarbetares kompetensutveckling.
  • Vi satsar mycket på hälsa och välmående.
  • Vi har högre löner per anställd än snittet hos våra konkurrenter.
  • Vi har mycket trevliga och utvecklande kundrelationer.
  • Vi har låg personalomsättning.
  • Du får mycket trevliga och kompetenta medarbetare.

Är du en erfaren redovisningskonsult som älskar att utvecklas och utveckla kunder så tveka inte att skicka in ditt CV till vår spontan ansöka här: https://creative-group.jobs.personio.com/ 

Vi avsäger oss allt ansvar över att innehållet i texten är aktuellt och i linje med gällande lagar, regler och förordningar inom det skrivna ämnet vid tid för läsning. Vi kan därmed inte garantera att texten är aktuell eftersom uppdateringar sker kontinuerligt och siffror, uttalanden i texten och annat kan vara inaktuellt när du läser det. Därför är det viktigt att ha i åtanke när inlägget skrivits och vara kritisk till att förändringar kan ha skett sedan publiceringen av inlägget.

 

Vill du vara säker på att informationen är aktuell, hjälper vi dig mer än gärna genom rådgivning och stöd. Kontakta oss för mer information.

Hur når vi våra mål?

Hur når vi våra mål?

Omsättning, tillväxt, lönsamhet är några av de vanligaste målfokus i ett vinstdrivande bolag.

Read More
Varför ska man upprätta en budget?

Varför ska man upprätta en budget?

Budget är ett laddat ord. För många är det negativt laddat. Hur många har inte försökt ducka för ekonomichefen som springer runt varje höst och jagar...

Read More
Rapportpaket - Varför?

Rapportpaket - Varför?

En sedvanlig balans- och resultatrapport ger en ögonblicksbild av verksamheten och för många bolag räcker detta för att styra verksamheten. Problemet...

Read More