1 min read

Kontinuerlig utbildning i ekonomi, kommunikation och affärsutveckling

Kontinuerlig utbildning i ekonomi, kommunikation och affärsutveckling

Kunskap är en färskvara. En färskvara som dessutom förändras kontinuerligt.

För att vi ska bistå våra kunder med den bästa servicen krävs en stor insats av Ekonomibolaget och våra medarbetare.

Alla medarbetare hos Ekonomibolaget har en individuell utbildningsplan som anpassas utifrån marknadens, medarbetares och bolagets behov och önskemål. Här satsar vi mycket tid och resurser på att vidareutbilda oss inom affärsutveckling, redovisning, rådgivning, skatterådgivning och andra spännande områden som våra roller omfattar. En sak är säker – i den föränderliga bransch vi verkar kommer det alltid att finnas ny och spännande kunskap att ta till sig.

Via vår kompetensförsörjningsprocess säkerställer vi att balansen mellan att rekrytera nya medarbetare och att utveckla befintliga är rätt. Det ger oss mer värde med mindre resurser. Vi växer hållbart. 

Utöver att vi förkovrar oss inom våra branschspecifika områden lägger vi stor vikt vid retorik och kommunikation. Det spelar ju ingen roll om vi kan allt om vi inte kan förmedla kunskapen på ett sätt som gör att mottagaren kan ta den till sig.

Att vi löpande ser över och kvalitetssäkrar våra arbetssätt och metoder gör att vi känner oss trygga med att vi har de bästa och säkraste rutinerna. Det är av yttersta vikt då våra konsulter istället kan lägga all sin energi på att hjälpa våra kunder att växa och utvecklas.

Våra empiriska undersökningar har visat att den bästa utbildningsformen är en kombination av olika metoder. Vi använder oss därför både av externa kursleverantörer, och av egenutvecklade utbildningar för att kontinuerligt säkerställa att vi har den bästa kompetensen hos våra medarbetare och den bästa kvaliteten i våra leveranser.

Våra kunder och medarbetare förtjänar enbart det bästa!

Kontakta oss

Vi avsäger oss allt ansvar över att innehållet i texten är aktuellt och i linje med gällande lagar, regler och förordningar inom det skrivna ämnet vid tid för läsning. Vi kan därmed inte garantera att texten är aktuell eftersom uppdateringar sker kontinuerligt och siffror, uttalanden i texten och annat kan vara inaktuellt när du läser det. Därför är det viktigt att ha i åtanke när inlägget skrivits och vara kritisk till att förändringar kan ha skett sedan publiceringen av inlägget.

 

Vill du vara säker på att informationen är aktuell, hjälper vi dig mer än gärna genom rådgivning och stöd. Kontakta oss för mer information.

Ej avdragsgilla kostnader och skattetillägg vid fel

Ej avdragsgilla kostnader och skattetillägg vid fel

Detta inlägg specificerar några av de vanligaste ej avdragsgilla kostnader och vilka konsekvenser i form av skattetillägg som blir utfallet vid...

Read More
Ansvarsfull leverantörskedja

Ansvarsfull leverantörskedja

Vad är en ansvarsfull leverantörskedja? En ansvarsfull leverantörskedja är en affärspraxis som syftar till att säkerställa att alla företag i en...

Read More
Redovisningshjälp - Vad kostar det att anlita en redovisningsbyrå?

Redovisningshjälp - Vad kostar det att anlita en redovisningsbyrå?

Det är stor skillnader i kvalitén hos olika redovisningsbyråer. Därför att det viktigt att se till helheten när man anlitar en redovisningskonsult.

Read More