1 min read

Ekonomibolaget byter branschorganisation

Ekonomibolaget byter branschorganisation

Vi på Ekonomibolaget i Sverige AB är glada att meddela en viktig nyhet som markerar ett nytt kapitel i vår resa. Efter noggrant övervägande och utvärdering har vi beslutat att byta branschorganisation från SRF Konsulterna till FAR. Detta steg är en del av vår strävan att ständigt förbättra våra tjänster och anpassa oss till de högsta branschstandarderna.

 

Varför FAR?

FAR är en välrenommerad branschorganisation för revisorer, redovisningskonsulter och rådgivare i Sverige. Genom att bli medlemmar i FAR får vi tillgång till ett omfattande nätverk av experter och en rad utbildningsresurser som kommer att stärka vår kompetens ytterligare. FAR:s fokus på kvalitet och utveckling i branschen ligger helt i linje med våra egna värderingar och ambitioner.

 

Fördelar för våra kunder

Vi vill försäkra våra kunder om att denna förändring kommer att innebära flera positiva fördelar:

 

  1. Ökad Kvalitet och Kompetens: Genom att följa FAR:s strikta riktlinjer och ta del av deras utbildningar kan vi säkerställa att våra tjänster håller högsta möjliga standard.

  2. Aktuella Branschuppdateringar: FAR är känt för sin förmåga att hålla sina medlemmar uppdaterade med de senaste förändringarna och trenderna inom ekonomiområdet, vilket kommer att gynna våra kunder direkt.

  3. Bredare Nätverk: Medlemskapet i FAR ger oss tillgång till ett brett nätverk av professionella som vi kan samarbeta med för att lösa komplexa problem och hitta innovativa lösningar för våra kunder.

 

Vad innebär detta för våra nuvarande och framtida tjänster?

Vårt engagemang för att erbjuda högkvalitativa tjänster till våra kunder kvarstår oförändrat. Vi kommer att fortsätta erbjuda samma omfattande utbud av tjänster inom redovisning, skatt och rådgivning, men med ytterligare stöd och resurser från FAR. Vi ser fram emot att utnyttja den kunskap och de verktyg som FAR erbjuder för att förbättra vår service och leverera ännu större värde till våra kunder.

 

Tack till SRF Konsulterna

Vi vill också passa på att tacka SRF Konsulterna för det stöd och de möjligheter de har gett oss genom åren. Vårt beslut att byta branschorganisation betyder inte att vi inte har uppskattat och värdesatt vårt medlemskap i SRF, utan det är ett steg vi tar för att ytterligare förfina och förbättra våra erbjudanden i en snabbt föränderlig bransch. Vi ser fram emot att påbörja denna nya resa med FAR och är övertygade om att detta kommer att vara ett positivt steg för både oss och våra kunder. Tack för ert fortsatta förtroende och stöd!

 

Kontakta oss

Ekonomifakta 2023

Ekonomifakta 2023

Det har inte undgått någon att år 2022 slagit hårt mot ekonomin. Inflationen har de senaste åren legat på en låg och stabil nivå men ligger idag...

Read More
Fördelar och nackdelar med olika bolagsformer?

Fördelar och nackdelar med olika bolagsformer?

När det är dags att välja bolagsform brukar det bli ett svårt val för många nyföretagare. För vissa kan det vara väldigt uppenbart vilken bolagsform...

Read More
Ekonomibolaget och Fortnox - En perfekt kombination för effektiv ekonomihantering

Ekonomibolaget och Fortnox - En perfekt kombination för effektiv ekonomihantering

Att välja rätt redovisningsbyrå och redovisningssystem är viktigt för ett företags ekonomiska hälsa och framgång.

Read More