2 min read

Ekonomibolaget och Fortnox - En perfekt kombination för effektiv ekonomihantering

Ekonomibolaget och Fortnox - En perfekt kombination för effektiv ekonomihantering

Att välja rätt redovisningsbyrå och redovisningssystem är viktigt för ett företags ekonomiska hälsa och framgång.

En kompetent redovisningsbyrå har den erfarenhet och kunskap som krävs för att hantera ditt företags ekonomi på bästa sätt. De håller sig uppdaterade med de senaste reglerna och bestämmelserna, vilket säkerställer att din bokföring är korrekt och följer alla lagkrav.

Genom att outsourca din ekonomihantering till en pålitlig redovisningsbyrå kan du fokusera på det du gör bäst – att driva och utveckla ditt företag. Byrån tar hand om rutinuppgifterna, vilket frigör tid för dig och dina medarbetare.

Rätt redovisningssystem automatiserar många ekonomiska processer, vilket minskar risken för mänskliga fel och säkerställer att alla transaktioner registreras korrekt och i tid. Det ger också en bättre översikt över företagets ekonomi och möjliggör snabbare beslutsfattande.

På Ekonomibolaget är vi stolta över att arbeta med Fortnox – ett av marknadens mest uppskattade affärssystem. Här berättar vi varför Ekonomibolaget och Fortnox är den bästa kombinationen för en effektiv ekonomihantering, för ditt företag.

Fortnox är ett molnbaserat affärssystem som är särskilt utformat för små och medelstora företag. Dess användarvänlighet, flexibilitet och omfattande funktioner gör det till ett utmärkt verktyg för effektiv ekonomihantering. Här är några av de främsta fördelarna med Fortnox:

- Användarvänligt gränssnitt: Fortnox är enkelt att använda, vilket gör det lätt för både nybörjare och erfarna användare att navigera och hantera sina ekonomiska uppgifter.

- Automatisering: Genom att automatisera rutinuppgifter som fakturering, bokföring och lönehantering kan du spara tid och minska risken för fel.

- Integrationer: Fortnox kan integreras med många olika applikationer och system, vilket gör det möjligt att skapa skräddarsydda lösningar för ditt företag.

- Molnbaserat: Med Fortnox kan du och dina medarbetare komma åt systemet var som helst, vilket underlättar distansarbete och samarbete.

På Ekonomibolaget använder vi Fortnox för att erbjuda dig en smidig och effektiv ekonomihantering. Här är några av de sätt vi använder systemet på:

- Automatisk Bokföring: Vi minimerar manuellt arbete och säkerställer att alla transaktioner registreras korrekt och i tid.
- Effektiv Fakturahantering: Vi skickar, tar emot och följer upp fakturor elektroniskt, vilket minskar pappersarbete och gör det lättare att hålla koll på kassaflödet.

- Löneadministration: Vi hanterar löneutbetalningar och lönerapportering, vilket säkerställer att alla anställda får rätt lön i rätt tid och att alla skatter och avgifter betalas korrekt.

- Rapportering och Analys: Fortnox erbjuder kraftfulla rapporteringsverktyg som gör det möjligt att skapa anpassade rapporter och få en tydlig översikt över företagets ekonomiska situation.

När du samarbetar med Ekonomibolaget får du inte bara tillgång till Fortnox, utan också till vår expertis och vårt engagemang för att hjälpa ditt företag att växa. Vi erbjuder:

- Skräddarsydda lösningar som passar ditt företags unika behov.
- Effektiv och korrekt ekonomihantering
- Personlig service och support när du behöver det.

Arbetar du i annat system så har vi bra erfarenhet av övergång från samtliga redovisningssystem till Fortnox. Vi säkerställer att allt hänger med och att det blir en smidig övergång. 

Är du redo att ta din ekonomihantering till nästa nivå? Kontakta oss idag för att boka ett kostnadsfritt konsultationsmöte. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa en stark och hållbar ekonomisk grund för ditt företag.

 

Kontakta oss

Starta-bolag guiden

Starta-bolag guiden

Går du runt i tankarna kring att starta eget bolag? Du är inte ensam. Under 2021 startades 78 960 företag i Sverige. Vi har stadigt legat på +70...

Read More
Ekonomifakta 2023

Ekonomifakta 2023

Det har inte undgått någon att år 2022 slagit hårt mot ekonomin. Inflationen har de senaste åren legat på en låg och stabil nivå men ligger idag...

Read More
Bokföring till fast pris - allt ingår?

Bokföring till fast pris - allt ingår?

Det är inte helt ovanligt att se erbjudanden om fast pris för bokföring där allt ingår när man söker hjälp med redovisning.

Read More